Carti

Miracolul Salvarii Ingerilor - Iubirea si Iertarea Lui Dumnezeu

Stefan Ion

Miracolul Salvării Ingerilor, Iubirea și Iertarea lui Dumnezeu este o Carte Unică în conținut si soluții propuse, este o Revelație si o Misiune Sacră încredintată de Dumnezeu si Mantuitorul Iisus Hristos prin Puterea Duhului Sfant. Cand l-am întrebat pe Dumnezeu: Cați Ingeri sunt acum pe Pămant? Răspunsul a fost șocant: 1.200.000.000 de oameni sunt Ingeri,acum pe Pămant! Toți pot fi salvați!

În Romania traiesc aproximativ: 3.100.000 de Ingeri. Află dacă ești și tu printre ei. Succes deplin in cunoaștere si in recunoașterea ta.

Citește și fă o schimbare în viața ta, a familiei, a prietenilor tăi și a societății!

Cu iubire, recunoștință și prețuire,

Psiholog-terapeut - Ion Ștefan

67 Lei

49 Lei

Adauga in cos

Terapia Iubirii - Vindecarea prin Constiinta Hristica

Stefan Ion

Oamenii s-au intrebat permanent in ultimii 2.000 de ani cum Iisus Hristos a facut vindecările? Cum a fost posibil ca oamenii sa invie din morti, orbii sa vada, leprosi sa se curete, orice suferinta sa dispara. Am avut acces la toate minunile, am fost invatati ce este credinta dar am pierdut esenta. Terapia Iubirii - Vindecarea prin Constiinta Hristica te va invata Calea ce este fireasca pentru fiecare om. Vei descoperi Legile dupa care functioneaza acest Univers si modul in care poti sa le integrezi in viata ta. Vei gasi aici o compilatie de invataturi ce aduc la un loc credinta, psihologia, stiinta, religia si medicina. Este o carte plina de Adevar cu o vibratie inalta ce lucreaza ca un cristal incarcat si protector. Constiinta Hristica este egregorul cel mai complex al acestei Planete si Mama Pamant este extrem de bucuroasa ca Unicul Fiu al lui Dumnezeu a poposit aici cu invataturile sale si le-a impartasit cu noi.

Cumpara asadar o carte care te va schimba intr-un mod miraculos si spectaculos. Este timpul schimbarii si ascensionarii spre infinitul nemuritor al lui Dumnezeu!

47 Lei

39 Lei

Adauga in cos

Karma, Soarta, Destinul si Iubirea

Ion Stefan

Aceasta carte isi propune sa lamureasca cititorii despre existenta pe Pamant, experientele anterioare si despre cum putem sa ne armonizam viata.

Este o carte care depaseste limitele mintii si patrunde adanc in Spirit, Suflet si Trup. Autorul stabileste corelatii profunde ale fiintei umane care isi incepe existenta acum miliarde de ani si de atunci traieste neincetat.

Se contopesc aici religia, psihologia, medicina, stiinta si lumea misterelor.

149 Lei

99 Lei

Adauga in cos

Bolile si cauzele spirituale - Vindecarea prin iubire - Depresia, anxietatea, atacurile de panica, emotiile, orgoliul si stima de sine

Stefan Ion

Bolile sunt intotdeauna de natura mentala. Orice boala are o cauza spirituala. Fiecare incalcare a Legilor Divine va fi platita. Vindecarea se realizeaza prin Iubire Neconditionala. Cartea iti va dezvalui multe secrete ale cauzelor, efectelor si vindecarii prin iubire.

99 Lei

49 Lei

Adauga in cos

Relatii Fericite, Iubirea este Miracolul Vietii

Ion Stefan

Relatii Fericite, Iubirea este Miracolul Vietii, este o carte speciala, scrisa de Ion Stefan, Psiholog, Terapeut, Scriitor si Indrumator Spiritual Crestin Ortodox.

Relatiile sunt Fericite, atunci cand sunt Sacre. Relatiile sunt Sacre, cand sunt tratate cu Sfintenie. Relatia cea mai importanta este cu Sfanta Treime.

Relatia de salvare este Duhul Sfant, Maica Domnului si Fiul De Dumnezeu, Iisus Hristos.

Relatiile devin fericite cand in orice om il vedem pe Dumnezeu. 

Vei invata din carte legatura cu tine insuti, cu relatiile tale, relatiile si temperamentu, relatiile si oglinzile lor, misiunea vietii, compatibilitatea si temperamentul, emotiile si relatiile, iertarea si relatiile, lumina si relatiile, iubirea si relatiile avand miracolul vietii.

Vei invata ca relatiile pot fi pline de fericire, bucurie, pace si binecuvantare. 

Te astept in Relatii Fericite si Iubirea este Miracolul Vietii.

99 Lei

49 Lei

Adauga in cos

DUMNEZEU NE BINECUVANTEAZA ZI DE ZI- CARTEA INTELEPCIUNII

ION STEFAN-PSIHOLOG, TERAPEUT

VOLUMUL : DUMNEZEU NE BINECUVANTEAZA ZI DE ZI- CARTEA INTELEPCIUNII

Psihologul si Terapeutul Stefan Ion, dupa un studiu permanent de peste 30 ani, scoate acum a sasea carte. Volumul prezentat cuprinde esenta invataturilor primite prin Revelatii Divine si cercetari amanuntite ale Adevarului, Iubirii si Luminii Lui Dumnezeu.

Ai 366 de sfaturi intelepte pentru aplicarea zilnic in viata ta, a familiei si a colaboratorilor tai. Doresti cu adevarat sa faci o schimbare majora in viata, poti sa gasesti aici raspunsul la multe din intrebarile tale.

Dumnezeu ne vorbeste zilnic prin semne, simboluri si manifestari ale Luminii si Iubirii, vazute si nevazute,stiute si nestiute, intelese sau neintelese.

Dumnezeu ne binecuvanteaza prin Unicul Fiu Mantuitorul Iisus Hristos si Puterea Duhului Sfant, prin Maica Domnului si Puterile de Lumina.

Cartea Intelepciunii transmite 366 de mesaje profunde cu o Inalta Constiinta si Cunoastere a Caii, Adevarului si Vietii traite in Sacralitate.

Este o Carte care iti va schimba cu siguranta viata si iti va binecuvanta zi de zi viata cu Intelepciune si Puritate. 

99 Lei

49 Lei

Adauga in cos